• Publicat:
Sport & Mișcare

Darren Cahill, mesaj pentru Daniel Dobre: Ești unul dintre cei mai buni antrenori

Darren Cahill, mesaj pentru Daniel Dobre: Ești unul dintre cei mai buni antrenori
Darren Cahill nu se oprește cu felicitările la adresa fostei sale eleve, Simona Halep, dar și a antrenorului fostului lider mondial, Daniel Dobre.

Australianul a postat un mesaj pe contul lui Twitter, acolo unde are numai cuvinte de laudă pentru omul care a ajut-o pe Simona Halep să câștige al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, Wimbledon 2019.

„Transmit felicitări unuia dintre cei mai buni antrenori pe care i-am cunoscut vreodată și, fără îndoială, unul dintre cei mai tari oameni care există. Ai făcut o treabă bună Daniel Dobre. Vei fi pentru totdeauna antrenorul unei campioane de la Wimbledon! Foarte bine, colegule, și sper că tu și Simo vă bucurați de primirea incredibilă pe care ați avut-o la întoarcerea acasă #noisuntemsimo”, a scris Darren Cahill.

Antrenorul a urmărit cum a fost întâmpinată Simona în România și a scris și despre acest lucru pe contul lui de Twitter.

Unul dintre conturile fanilor Simonei Halep, SimoReactions, a postat un clip în care apărea românca, cu un mesaj clar: „Nu știu dacă realizează cât de mult o iubim”.

La această postare Cahill a replicat: „Ea știe și își iubește țara, la rândul ei”.

Simona Halep a cucerit cel de-al doilea trofeu de Grand Slam, după cel de la Roland Garros, din 2018, impunându-se în fața Serenei Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Darren Cahill a încetat să o mai pregătească pe Simona Halep, în luna noiembrie a anului 2018, când a anunțat că are nevoie de o pauză de un an pentru a fi mai mult timp alături de familia sa.

Alături de antrenorul australian, Halep a ajuns numărul 1 mondial și a cucerit trofeul de la Roland Garros. După ce colaborarea dintre Simona și Cahill a încetat, locul antrenorului a fost luat de Daniel Dobre, alături de care, sportiva a reușit să cucerească Wimbledon-ul.

 

 

Inchide