Dinamo, noul lider în Liga I, după 3-0 cu CFR Cluj. Presiune pe Viitorul și FCSB

Redactor:
Denis Șchiopu
Dinamo, noul lider în Liga I, după 3-0 cu CFR Cluj. Presiune pe Viitorul și FCSB
Dinamo, noul lider în Liga I, după 3-0 cu CFR Cluj. Presiune pe Viitorul și FCSB

Au marcat: -/Filip 50′, Hanca 87′, Bumba 90+7′-penalty.

0-1: Palic a pasat în adâncime, către Filip, Marc a ieșit din poartă, s-a izbit de aversar și a scăpat mingea, iar fundașul dinamovist a reluat în poarta goală.

0-2: Hanca a primit o pasă de la Mahlangu, la marginea careului de 16 metri, în stânga, a intrat în careu, după care a făcut o pirueta pe lângă Larie și a finalizat cu latul la colțul lung.

0-3: Bumba a transformat un penalty obținut de Bawab, el trimițând mingea în stânga lui Marc, care s-a aruncat în partea opusă.

În clasament, Dinamo a acumulat 39 de puncte și este acum pe prima poziție, la un punct în fața echipelor FC Viitorul și FCSB, care au un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, CFR Cluj a rămas cu 33 de puncte, pe locul 4, și a irosit ultima șansă pe care o mai avea la câștigarea titlului, înaintea acestei runde.

CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora – L. Rus (Nascimento 88′), C. Deac – A. Păun (Sîrbu 74′), Omrani, Nouvier – Bud (Antal 80′). Vasile Miriuță.

Dinamo: Penedo – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, S. Filip – Busuladzic, Mahlangu – Hanca (Bumba 88′), Palic (Bawab 90+2′), Nistor – Nemec (Rivaldinho 90′). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonașe galbene: Camora 24′, Păun 50′, Tiago Lopes 73′, 90+8’/ Palic 63′, Penedo 83′, Nemec 90′.

Cartonașe roșii: Tiago Lopes 90+8’/-.

Arbitri: Marius Avram (București), Adrian Radu Ghinguleac (București), Daniel Mitruți (Craiova); rezervă: Marcel Bîrsan (București).

Observatori: Eduard Dumitrescu (CCA/Pitești), Marian Ivan (LPF/Brașov).

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca.

Inchide