Ducesa Meghan, bună prietenă cu Serena Williams, va participa la finala US Open

Redactor:
Ana Obretin
Ducesa Meghan, bună prietenă cu Serena Williams, va participa la finala US Open
Ducesa Meghan de Sussex este așteptată să participe la meciul de sâmbătă seară din finala turneului de tenis US Open, în care se vor înfrunta Serena Williams, bună prietenă a soției prințului Harry al Marii Britanii, și jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, potrivit Reuters.

Finala dintre Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, și Serena Williams, locul 8 WTA, sextuplă campioană la Flushing Meadows, va începe la 23.00, ora României.

Potrivit The Times, ducesa Meghan a sosit la New York vineri, cu o cursă comercială.

Fosta actriță americană a asistat și la finala de la Wimbledon din iulie, când Williams a pierdut în fața Simonei Halep.

Williams și Andreescu s-au întâlnit cel mai recent în finala de la Toronto, acum o lună, atunci când Serena a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la spate și i-a oferit practic Biancăi cel de-al doilea trofeu al carierei. Dacă va câștiga finala sâmbătă, americanca, deținătoare a nu mai puțin de 23 de titluri de Grand Slam, va egala recordul absolut deținut de Margaret Court, de 24 de titluri la turnee de Mare Șlem.

Inchide