Dumitru Dragomir, acuzații grave: Becali m-a schimbat de la Ligă din închisoare

Redactor:
Andrei Pal
Dumitru Dragomir, acuzații grave: Becali m-a schimbat de la Ligă din închisoare
Dumitru Dragomir, acuzații grave: Becali m-a schimbat de la Ligă din închisoare

După o discuție avută cu Victor Ponta și Cosmin Olăroiu, Becali a hotărât să voteze împotriva lui Dragomir la alegerile din 2014. De asemenea, Dumitru Dragomir susține că Becali urmărește să pună mâna pe baza de pregătire a lui FC Voluntari.

„El din pușcărie m-a schimbat pe mine de la Ligă. M-a sunat din pușcărie și mi-a zis: >. Acum, am fost la palat și l-am întrebat de ce am fost dat afară. Și mi-a zis: >. Acum două săptămâni mi-a spus. Altă dată o să vă spun și cum am fost dat afară și cine m-a dat afară. Dar Gigi Becali a fost un pion principal”, a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Fostul șef de la LPF a povestit și cum a încercat George Becali să-l dea afară pe Ganea încă dinainte de meciul dintre cele două echipe, disputat în iarnă: „Gigi Becali a spus că a pierdut campionatul din cauza Voluntariului. A spus-o clar cu martori. Eu am vrut să plec de la Voluntari, am avut un motiv, eu nu sunt de acord cu schimbarea antrenorilor pe bandă rulantă. Eu nu dau banii, aveau dreptate oamenii, pot face ce-și doresc.

Când a văzut că cei de la Voluntari nu vor să mă lase să plec, Becali mi-a spus că vor să mă dea afară, dar le este rușine să-mi spună. Și atunci le-am zis că plec. Eu am vrut să-mi dau demisia și Consiliul de Administrație pentru nimic în lume nu a fost de acord. Iar Becali, cu un râs isteric mi-a zis: „Plecă, bă, de acolo!” Eu i-am zis: „Băi, Gigi, dacă te-ai pricepe mai bine ca mine ar fi ceva. Dar tu ai pierdut campionatul cu toți banii pe care i-ai băgat”. Înainte de meciul cu ASA am făcut pariu cu el pe o ladă de șampanie că o să piardă titlul. Acum aștept lada de bere.

La un meci cu Chiajna, Gigi Becali s-a legat de Ganea. Ganea i-a răspuns obraznic și de atunci a cerut să fie dat afară. Nu din cauza rezultatelor a fost dat afară. Gigi face foarte multe lucruri bune, dar îți dă și câte una… El a vrut să plec de la Voluntari”, a conchis Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Inchide