Radu Stroe
01.10.2019
Sport & Mișcare

„Ești foarte sexy”. Un arbitru de tenis a fost suspendat după ce a hărțuit o fată de 13 ani, copil de mingi

„Ești foarte sexy”. Un arbitru de tenis a fost suspendat după ce a hărțuit o fată de 13 ani, copil de mingi
Arbitrul de tenis, Gianluca Moscarella, a fost suspendat de ATP după ce i-a adresat unei copile de mingi niște comentarii nepotrivite. De asemenea, arbitrul nu a dat dovadă de imparțialitate în timpul meciului.

Incidentele au avut loc în timpul partidei dintre Enrico Dalla Valle și Pedro Sousa, în turul doi al turneului de la Florența, încheiată cu scorul de 5-7, 6-4, 4-6.

Moscarella i-a adresat cuvinte inadecvate unui copile de mingi, în vârstă de 13 ani. Acesta i-a spus tinerei mai multe comentarii deplasate precum „Ești fantastică”, „Ești foarte sexy” sau „Este cald. Te simți fierbinte? Fizic sau emoțional?”.

De asemenea, Moscarella nu a dat dovadă de imparțialitate în partida dintre Dalla Valle și Sousa. În timpul unei pauze, arbitrul i-a spus lui Enrico Dalla Valle: „Concentrează-te! Haide! Două minute și s-a terminat. Meciul ar fi trebuit să fie 6-1, 6-1. Ai avut 45 de mingi de break”.

„Suntem conștienți de mai multe incidente care îl implică de arbitrul Gianluca Moscarella, petrecute în timpul meciului dintre Pedro Sousa și Enrico Dalla Valle, la turneul de la Florența, de săptămâna trecută. Moscarella a fost demis imediat din turneu, când această problemă a ieșit la iveală și o investigație completă a fost inițiată. Între timp, Moscarella a fost suspendat provizoriu din serviciile sale, în așteptarea rezultatelor investigației”, a transmis ATP, printr-un comunicat oficial.

Foto: 123RF

 

Inchide