Federația Română de Fotbal face anunțul mult așteptat: Când se vor scoate la vânzare bilete pentru Campionatul European din 2020

Redactor:
Răzvan Stîngă
Federația Română de Fotbal face anunțul mult așteptat: Când se vor scoate la vânzare bilete pentru Campionatul European din 2020
Federația Română de Fotbal a anunțat, sâmbătă, că pe data de 4 decembrie va fi scoasă la vânzare o anumită cotă din biletele aferente Campionatului European din 2020. Anunțul se referă, în special, la suporterii naționalelor care deja s-au calificat la turneul final.

Cu privire la selecționata României, FRF anunță că, în cazul în care tricolorii se vor califica la EURO, biletele pentru suporterii români vor fi scoase la vânzare după barajul din Liga Națiunilor.

„Suporterii celor 20 de echipe naționale deja calificate la UEFA EURO 2020 vor avea ocazia să solicite bilete, pentru a urmări jocurile echipelor lor din cadrul turneului final, începând din 4 decembrie 2019, ora 14:00 (ora Europei Centrale), adică 15:00 (ora României), procesul urmând să se desfășoare exclusiv prin intermediul EURO2020.com. Procesul durează până pe 18 decembrie 2019, ora 14:00 (ora Europei Centrale), adică 15:00 (ora României).

Suporterii celor patru echipe care se vor califica în urma play-off-urilor, inclusiv cei din România, dacă tricolorii vor obține prezența la EURO, vor putea aplica la scurt timp după disputarea respectivelor meciuri, programate pe 26 și 31 martie 2020.

Mai mult de jumătate dintre aceste bilete se vor afla, la toate jocurile, în categoria de preț cea mai accesibilă, prețurile minime pentru meciurile din faza grupelor fiind 30 de EURO (pentru Baku, București și Budapesta) și, respectiv, 50 de EURO (în cazul celorlalte orașe-gazdă).” , sună o parte din comunicatul emis de Federația Română de Fotbal.

 

Inchide