Silviu Bănilă
06.02.2020
Sport & Mișcare

Gestul emoționant al lui Ianis Hagi pentru tatăl său, la împlinirea vârstei de 55 de ani. A fost făcut imediat după ce a înscris golul victoriei pentru Glasgow Rangers – VIDEO

Gestul emoționant al lui Ianis Hagi pentru tatăl său, la împlinirea vârstei de 55 de ani. A fost făcut imediat după ce a înscris golul victoriei pentru Glasgow Rangers – VIDEO
Gestul emoționant al lui Ianis Hagi pentru tatăl său, la împlinirea vârstei de 55 de ani

După ce a marcat, Ianis Hagi a căutat o cameră de filmat de pe teren, pentru a-i transmite un mesaj tatălui său. „La mulți ani, tata! Te iubesc!”, i se poate citi pe buze mijlocașului de 21 de ani.

„Ce seară! A fost o zi foarte specială pentru mine, La mulți ani, tată! Un efort mare și un spirit de echipă astăzi! Sunt foarte fericit că am marcat primul meu gol și mai important că am câștigat cele trei puncte cu @RangersFC. Vă mulțumesc pentru susținere, hai să mergem mai departe”, a scris Ianis Hagi, după meci, pe contul lui de Twitter.

Scoțienii au postat videoclipul pe Instagram, iar Ianis Hagi a primit foarte multe comentarii de apreciere la postare. „Ce băiat!”, „Îmi place! Puștiul s-a descurcat bine”, „Ce jucător!”, „Frumos gest”, „Anunțați contractul pe viață sau protestăm!”, sunt câteva dintre mesajele primite de tânărul internațional român.

Mijlocașul român a semnat vineri, 31 ianuarie, cu Rangers, iar a doua zi debuta deja în tricoul scoțienilor, în remiza albă cu Aberdeen. Atunci, fostul jucător al echipei Genk, campioana Belgiei, a intrat în minutul 77 al partidei.

În meciul cu Hibernian, Ianis Hagi a marcat golul victoriei în minutul 84, și a readus-o pe Glasgow Rangers în lupta pentru titlu. S-a terminat 2-1 pentru Rangers, în partida din etapa cu numărul 25 din prima ligă scoțiană, iar echipa lui Ianis Hagi s-a apropiat la șapte puncte de liderul Celtic. Rangers mai, însă, o restanță de jucat, menționează ProSport.ro.

În acel minut, 84, mijlocașul de 21 de ani a prins un voleu la colțul lung și a punctat pentru 2-1. După patru minute, fiul lui Hagi a fost schimbat de Gerrard, în ovațiile a aproximativ 50.000 de suporteri, prezenți pe arena din Glasgow.

Până atunci, echipa oaspete deschisese scorul pe Ibroz Stadium în minutul 35, iar Edmunson a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, 45+2.

FOTO: Facebook.com/IanisHagi

Inchide