Gigi Becali: Dacă nu mai fac bani cu Steaua mă retrag

Gigi Becali: Dacă nu mai fac bani cu Steaua mă retrag

„Aveam o intuiție că o să ne calificăm, deși nu îmi explic cum am luat golurile alea. E urât meciul fără spectatori. Extraordinar de frumos a fost meciul, e calificare. Eu zic că Steaua are cea mai bună echipă de după ’89. A fost extraordinară toată echipa, pentru că ne-am calificat”, a spus Becali.

Oficialul stelist a afirmat că nu va mai băga bani la echipă: „După meci le-am spus jucătorilor că intrăm în insolvență dacă nu ne calificăm. Ce crezi că eu sunt prost să mai dau banii mei și apoi la pușcărie? Fotbal înseamnă dacă fac bani, dacă nu fac bani mă retrag. Mi-am dat seama că e deșertăciune dacă nu fac bani. Eu nu mai stau în fotbal dacă nu fac bani. Le-am spus calificare, ce să le spun? Acum mai sunt zece milioane în cont, ne mai ține un an și jumătate, doi, dar după aia eu nu mai bag bani din buzunar. Și atunci nu trebuie să intri în insolvență? Când se cheltuiesc banii ăștia din cont, eu bani de la mine nu mai dau. Eu dacă muncesc, și muncesc la Steaua, vreau să câștig bani. Nu e normal așa?”.

Echipa Steaua București s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deși a fost învinsă, miercuri, pe Arena Națională, cu scorul de 3-2 (2-0), de formația slovacă AS Trencin, în manșa secundă a turului doi preliminar al competiției.

În tur, Steaua s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-0.

Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Muniru ’57 și Tade ’60 din penalti, în timp ce pentru slovaci au înscris Wesley ’13, ’84 și Bero ’21.

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua București va întâlni echipa sârbă Partizan Belgrad, care a trecut, cu scorul general de 3-0, de formația georgiană Dila Gori. Steaua va juca turul pe teren propriu, la 28 sau 29 iulie, returul fiind programat în Serbia, la 4 sau 5 august.

 

Inchide