Hagi a împlinit 55 de ani. Mesaje de la Butragueno, Figo, Stoicikov și Rivaldo

Hagi a împlinit 55 de ani. Mesaje de la Butragueno, Figo, Stoicikov și Rivaldo
Gheorghe Hagi a demisionat din funcția de antrenor al echipei Viitorul Constanța
Publicat: 05/02/2020, 10:18

„Este o plăcere să te salut și să fac parte din această surpriză pe care ți-am pregătit-o cu ocazia aniversării de 55 de ani. În primul rând, multe felicitări! Este întotdeauna un motiv de bucurie să poți celebra alături de familie și de prieteni. Sper că vei avea o zi minunată. Îți vorbesc din sala trofeelor de pe Santiago Bernabeu, care rezumă istoria clubului nostru. O istorie care a crescut odată cu trecerea timpului mulțumită jucătorilor ca tine. Suntem într-un loc ca Santiago Bernabeu, care te-a aplaudat de multe ori și care știu că înseamnă mult pentru tine. Îți dorim tot binele pe viitor. Deja știi că asta este casa ta și că te iubim. Ai grijă de tine. Te îmbrățișez!”, a spus Emilio Butragueno, fostul mare jucător de la Real Madrid, care a jucat alături de Hagi în perioada 1990-1992.

„Salutare, Gică! Îți trimit acest mesaj pentru a-ți ura multe felicitări pentru aniversarea de 55 de ani, un număr frumos. La cât mai multe aniversări pline de sănătate și fericire! Sunt fericit că pot spune că sunt prietenul tău și că în continuare demonstrezi că ești o persoană minunată în viața profesională și în cea particulară. Te îmbrățișez!”, a fost mesajul fostului câștigător al Balonului de Aur, Luis Figo, cu care Hagi a fost coechipier la FC Barcelona.

„Gică, felicitări! Te îmbrățișez! Ești un om adevărat. Te iubesc la fel ca pe fratele meu. Ești parte din familia mea. De asta, în această zi importantă pentru tine și pentru familia ta să te distrezi bine, pentru că stângacii sunt foarte buni. Din Miami, te îmbrățișez, te sărut și îți doresc să te distrezi foarte, foarte bine. Te îmbrățișez puternic, Gică!”, a spus fostul mare fotbalist bulgar Hristo Stoicikov, Balon de Aur în 1994 și coleg cu Hagi la Barcelona.

„Salutare, Gică! Te cunosc de 25 de ani și sunt foarte fericit pentru acest lucru. Acum, la vârsta de 55 de ani, îți urez toate cele bune. O îmbrățișare pentru tine și familia ta. La mulți ani!”, a spus Fatih Terim, actualul antrenor al echipei Galatasaray.

„Salut, prietenul meu, Hagi. La mulți ani! Dumnezeu să te binecuvânteze și să ai parte de mulți ani de viață! Ai fost întotdeauna o persoană minunată. Te îmbrățișez puternic!”, a transmis Rivaldo, și el câștigător al Balonului de Aur, în 1999.

„Astăzi, de ziua, ta, îți doresc, în primul rând, să fii sănătos. Oriunde și în orice să fii mereu primul, așa cum ne-ai obișnuit, iar dacă vor veni și obstacole, nu-ți face probleme, le vom depăși împreună. Pentru asta există prietenia adevărată. La mulți ani, Gică!”, a fost mesajul primit de Hagi de la Gheorghe Popescu.

Născut pe 5 februarie 1965, la Săcele, Hagi a fost desemnat de șapte ori cel mai bun jucător român al anului și a fost inclus de FIFA pe lista primilor 100 de fotbaliști din istorie. Farul, Sportul Studențesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray sunt cluburile pentru care a evoluat și are în palmares șapte titluri de campion, trei în România și patru în Turcia, trei Cupe ale României, două Supercupe ale Spaniei, două Cupe ale Turciei, o Supercupă a Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray și două Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray.

În tricoul echipei naționale a României, Hagi a evoluat de 125 de ori și a marcat 35 de goluri, fiind lider la acest capitol, la egalitate cu Adrian Mutu.

După retragerea din cariera de fotbalist, în 2001, Hagi a devenit pentru scurt timp selecționer al naționalei României. Ulterior, el și-a continuat cariera în Turcia, la Bursaspor și Galatasaray, cu ultima cucerind Cupa Turciei. În România, le-a pregătit pe Poli Timișoara și Steaua, iar în intervalul octombrie 2010-martie 2011 a revenit pentru al doilea mandat la Galatasaray. În 2009, fostul decar a lansat Academia Gheorghe Hagi, iar în prezent este managerul tehnic al echipei FC Viitorul, din Liga 1, alături de care a câștigat campionatul, Cupa și Supercupa României.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?