• Publicat:
Sport & Mișcare

Halep a apărut într-o reclamă cu steagul României în New York, cu ocazia US Open – FOTO

Simona Halep a devenit super vedetă și la New York, chiar în ziua debutului de la US Open, în partida cu Nicole Gibbs programată marți după ora 20:30.

Campioana de la Wimbledon și favorita nr. 4 a turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows, a apărut într-o reclamă luminoasă chiar în Times Square, cea mai aglomerată piață a metropolei americane și, după unele topuri, cel mai vizitat obiectiv turistic din lume.

Sub titulatura de „OurHero!”, americanii, dar și turiștii din întreaga lume au aflat ce înseamnă, de fapt, Simona Halep pentru România! Fostul lider mondial WTA se numără printre principalele favorite la câștigarea titlului de la US Open în acest an, mai mulți specialiști pronosticând o finală Halep – Serena. Simona are deja un trofeu de Grand Slam cucerit în această vară, la Wimbledon, și este încrezătoare în posibilitățile ei de a ajunge departe.

halep reclama

„Câștigând Wimbledon m-a impresionat cu adevărat. Merită tot creditul care i se oferă, pentru că știm cu toții că la Roland-Garros și în Australia joacă foarte bine. Dar să câștige Wimbledon este un lucru mare, așa că trebuie să spune,, Simona este una dintre favorite la US Open, cu siguranță. A dovedit că jucând agresiv, cum a făcut-o, își ajută jocul, iar atunci nu trebuie să depindă prea mult de adversară. Pentru Wimbledon, felul în care a jucat atât de agresiv și dictând jocul, preluând controlul, mai ales în finală, a fost foarte important pentru ea. Este probabil una dintre jucătoarele care se mișcă cel mai bine în teren din circuit, iar acest joc agresiv este de asemenea foarte important pentru ea”, a declarat spaniolul Alex Corretja.

Inchide