Departamentul Sport
28.08.2019
Sport & Mișcare

Halep, după primul tur de la US Open: Încerc să mă autodepășesc. Am încercat să devin agresivă și să închei repede punctele

Halep, după primul tur de la US Open: Încerc să mă autodepășesc. Am încercat să devin agresivă și să închei repede punctele
Simona Halep s-a calificat în turul secund la US Open, la finele unui meci muncit, contra jucătoarei din SUA, Nicole Gibbs, scor 6-3, 2-6, 6-2, în mai puțin de două ore joc petrecute pe Louis Armstrong Arena.

Sub privirile Nadiei Comăneci, constănțeanca și-a făcut încălzirea pentru partida din faza următaore, contra sportivei Tylor Townsend, pe care a învins-o de trei ori din tot atâtea dispute. La puțin timp după triumful din runda inaugurală, fostul nr.1 WTA a urcat în studioul Eurosport, unde a fost bombardată cu întrebări de legendarul Mats Wilander și de Barbara Schett. Tonică și cu toate vorbele la ea, Simona a dezvoltat mai multe subiecte.

„Lucrez la mai multe capitole, atitudinea devine esențială. Încerc să mă autodepășesc. Am pierdut la US Open în runda inaugurală la ultimele două ediții, așa că sunt foarte fericită, mă concentrez doar să o iau pas cu pas, nici nu știu care ar putea fi traseul spre finală. Vreau doar ca supervizorul să mă anunțe ora la care trebuie să joc”, a punctat campioana de la Wimbledon.

Și cum atunci când îl ai în față pe starul suedez nu poți să evadezi ușor din studio, Halep a dezvăluit, pe larg, și tactica abordată în confruntarea cu Gibbs. „Am încercat să devin mai agresivă și să închei repede punctele. M-am străduit să-mi fac jocul de pe fundul terenului, să construiesc cu știință punctele, apoi să atac și să tranșez schimburile la momentul oportun”, a mai explicat Simona Halep, în studioul Eurosport.

Inchide