Halep, mesaj pentru Darren Cahill: Nu e ușor să-l enervez, dar în cele din urmă am reușit

Halep, mesaj pentru Darren Cahill: Nu e ușor să-l enervez, dar în cele din urmă am reușit
Jucătoarea de tenis din Româna, Simona Halep, locul 5 WTA, care a fost eliminată de la Turneul Campioanelor pentru al cincilea an consecutiv înainte de faza semifinalelor, a postat, vineri, un mesaj pe Instagram, în care transmite că a reușit în sfârșit să-și enerveze antrenorul, pe Darren Cahill.

„Nu e ușor să-l enervezi (pe Darren Cahill -n.r.), dar în cele din urmă am reușit 🥴💪🏼🤣🙈”, a scris românca, pe Instagram, alăturând mesajul unei poze în care apar ea și Darren Cahill.

Reacția jucătoarei de tenis vine după ce a fost certată de antrenorul australian Darren Cahill în de-al treilea set al partidei, având în vedere că pierduse cinci game-uri consecutive.

„În ultimele trei game-uri ai fost o rușine absolută pe teren. Acordă-ți o șansă și revino-ți. Asta depinde de tine. Revizuiește-ți atitudinea și o să câștigi meciul. Am încredere totală. Cum o să te definești ca atlet și ca un competitor. Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.

„Sunt momente când trebuie să te enervezi, dar cred că a fost prea mult”, a spus fosta jucătoare de tenis Jo Durie, despre cuvintele lui Darren Cahill, la BT Sport.

Și Nigel Sears a comentat și el acest aspect: „Darren a avut dreptate în ce a transmis, dar a fost prea puternic în felul în care a ales să o facă și cuvintele alese”.

În urma partidei, Simona Halep a ratat calificarea în semifinale, cele două calificate din Grupa Mov fiind Elina Svitolina și Karolina Pliskova.

 

Inchide