Halep, prima jucătoare din România care câștigă două turnee de tenis consecutive: Voi sărbători acest succes după turneul de la Wimbledon

Redactor:
Leila Bolat
Halep, prima jucătoare din România care câștigă două turnee de tenis consecutive: Voi sărbători acest succes după turneul de la Wimbledon
Jucătoarea Simona Halep a declarat, sâmbătă, după ce a câștigat turneul de la 's-Hertogenbosch, că este încântată de faptul că a jucat foarte bine pe iarbă, după succesul de la Nurnberg pe zgură, și că va sărbători după competiția de Grand Slam de la Wimbledon, informează wtatennis.com.

Jucătoarea Simona Halep a declarat, sâmbătă, după ce a câștigat turneul de la ‘s-Hertogenbosch, că este încântată de faptul că a jucat foarte bine pe iarbă, după succesul de la Nurnberg pe zgură, și că va sărbători după competiția de Grand Slam de la Wimbledon, informează wtatennis.com.

„Este incredibil, pentru că am jucat foarte bine pe iarbă, după o săptămână pe zgură. Am jucat bine astăzi. Eram puțin neliniștită la început, dar am încercat doar să lupt pentru fiecare punct. Kirsten Flipkens a fost o adversară foarte dificilă. Sunt fericită, vreau să mă bucur de această seară. Este un moment special pentru mine. Voi pleca imediat la Wimbledon, astfel că va trebui să sărbătoresc acest succes după Wimbledon”, a spus Halep.

Simona Halep este a cincea jucătoare română care s-a impus în mai mult de un turneu WTA, după Virginia Ruzici (7), Irina Spîrlea (4), Ruxandra Dragomir-Ilie (4) și Alexandra Dulgheru (2).

Kirsten Flipkens reafirmat că Halep este în cea mai bună formă din carieră: „Simona este în cea mai bună formă a vieții sale. A câștigat săptămâna trecută pe zgură, iar acum pe iarbă. Se pare că nici măcar nu contează pentru ea pe ce suprafață joacă. A jucat extraordinar astăzi”.

Halep a fost lăudată și de site-ul wtatennis.com pentru performanțele sale. „Indiferent dacă este pe zgura de la Nurnberg sau pe iarba de la ‘s-Hertogenbosch, este de neoprit. Simona Halep a învins-o pe Kirsten Flipkens la Topshelf Open, obținând al doilea său titlu WTA în tot atâtea săptămâni. Unele jucătoare se odihnesc în perioada de două săptămâni dintre Roland Garros și Wimbledon, altele obțin 10 victorii consecutiv – Simona Halep este una dintre acestea, ea câștigând primul său titlu WTA la Nurnberg, săptămâna trecută, și pe al doilea la ‘s-Hertogenbosch, în această săptămână. Uimitor este că a obținut cele două titluri pe suprafețe total diferite. La Nurnberg a jucat pe zgură, iar la ‘s-Hertogenbosch pe iarbă”, notează sursa citată.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 45 WTA, a câștigat, sâmbătă, turneul de la ‘s-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari.

Halep a învins-o în finală, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră și 11 minute de joc, pe sportiva belgiană Kirsten Flipkens, locul 20 WTA și cap de serie numărul 4.

La Wimbledon, Simona Halep va juca în primul tur cu Olga Govorțova, din Belarus, locul 72 WTA.

LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminică la LOTO 6/49 pot aduce un premiu de peste 9,3 milioane euro

Tags:
Inchide