Handbalista Crina Pintea: Noi, „proastele astea, rușinea țării” avem posibilitatea să jucăm Turneul Preolimpic/ Mesajul sportivei pentru „specialiștii” care critică echipa națională

Redactor:
Alexandru Stanila
Handbalista Crina Pintea: Noi, „proastele astea, rușinea țării” avem posibilitatea să jucăm Turneul Preolimpic/ Mesajul sportivei pentru „specialiștii” care critică echipa națională
Crina Pintea, pivotul echipei naționale de handbal feminin a României, și-a arătat nemulțumirea față de comentariile negative ale "specialiștilor", care au criticat naționala în urma terminării pe locul 12 la Campionatul Mondial din Japonia.

„Din păcate, pentru noi, astăzi, s-a încheiat Campionatul Mondial, tot ceea ce vreau să spun este că din punct de vedere al este unul ratat, dar totuși suntem în primele 12 echipe ale lumii. Franța, Brazilia, Ungaria sunt 3 echipe puternice, o forță a handbalului Mondial, au jucat pentru Cupa Președintelui. Noi, , avem posibilitatea sa jucăm Turneul Preolimpic”, și-a început Crina Pintea mesajul postat pe pagina sa de Facebok, miercuri.

Ulterior, pivotul a explicat că publicul larg nu cunoaște eforturile la care sunt supuse handbalistele. În finalul mesajului, Crina Pintea a recunoscut că nici jucătoarele nu sunt mulțumite de performanța înregistrată, spunând că „vom reveni mai puternice, pentru că Noi nu vom renunța și Noi vom juca pentru Noi”.

„Știu că fiecare e liber să se exprime cum vrea și cum consideră de cuviință, însă dragii mei, eu vreau să vă spun: că voi nu aveți idee ce simțim Noi, nu aveți idee cât de mult ne dorim Noi, nu aveți idee cât suferim Noi, nu aveți idee câte sacrificii facem Noi, nu aveți idee după un meci cât de puțin dormim Noi, nu aveți idee câte dureri avem Noi.
Noi, , am trecut prin multe de-a lungul anilor. Noi am simțit durere, noi am căzut și ne-am ridicat. Tot Noi am fost și anul trecut, tot Noi am fost la bine, dar tot Noi suntem la greu. Cât este de simplu să stai în fața televizorului și să ne criticați și nu numai, să ne jigniți în multe feluri. Eu vă întreb pe voi, cei care știți Tot și despre Toate, voi nu aveți copii? Sau, nu vă gândiți ca într-o zi veți avea și poate unii vor fi în locul nostru, va gândiți puțin la lucrul acesta, vă gândiți ce va simți copilul vostru?
PS: Nu spun că noi suntem mulțumite, sigur se putea mai mult, sigur că ne-am dorit mai mult. Dar în acest an atât s-a putut, însă sunt sigură ca vom reveni mai puternice, pentru că Noi nu vom renunța și Noi vom juca pentru Noi.

Cu stimă și respect!
#unitisubtricolor”, a mai scris Pintea.

România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial de handbal feminin, care se desfășoară în Japonia, după ce s-a clasat pe ultima poziție în grupa principală II, cu 0 puncte. Tricolorele vor evolua la turneul preolimpic datorită clasării pe locul 4 la Campionatul European din 2018.

Inchide