• Publicat:
Sport & Mișcare

Ianis Hagi a debutat la Rangers

Ianis Hagi a debutat la Rangers
Ianis Hagi a debutat la Rangers, sâmbătă, mijlocașul român fiind introdus pe teren de Steven Gerrard în minutul 77 al confruntării cu Aberdeen, contând pentru runda cu numărul 24 din prima ligă scoțiană, scor 0-0.

La o zi după ce a fost prezentat oficial la Rangers, Ianis Hagi s-a aflat în lotul echipei lui Gerrard. Românul l-a înlocuit pe Scott Arfield, în minutul 77, însă nu a reușit să se facă remarcat în cele aproximativ 18 minute în care a evoluat.

Partida dintre Rangers și Aberdeen s-a încheiat cu scorul de 0-0. Echipa lui Ianis Hagi se află pe locul secund în prima ligă scoțiană, cu 57 de puncte acumulate în primele 23 de runde, fiind la patru lungimi de liderul Celtic. Pentru Rangers urmează meciul de campionat cu Hibernian, care este programat miercuri, de la ora 21:45.

Ianis Hagi (21 de ani) a fost împrumutat de Genk, vineri, la formația Glasgow Rangers. Mijlocașul român va evolua la echipa lui Steven Gerrard până la finalul sezonului actual, însă scoțienii au posibilitatea de a-l achiziționa definitiv. Internaționalul român se află la a treia experiență în străinătate, după cele de la Fiorentina și Genk.

Foto: Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Inchide