Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sport

Ianis Hagi, decisiv pentru Rangers. Lăudat de suporteri chiar și când nu înscrie: „Nu-l folosim pe român unde trebuie!”- FOTO

Ianis Hagi,  decisiv pentru Rangers. Lăudat de suporteri chiar și când nu înscrie: „Nu-l folosim pe român unde trebuie!”- FOTO

Meciul Rangers – Livingston a avut loc pe 16 februarie 2020, cu o zi întârziere față de cea în care era programat, din cauza furtunii Dennis, care a făcut ravagii în Scoția. Ianis Hagi, care joacă pe poziția de mijlocaș ofensiv la clubul Rangers, a fost lăudat de presa locală și de suporteri, chiar dacă nu a reușit să înscrie.

Rangers a bătut-o cu 1-0 pe Livingston, dar echipa lui Steven Gerrard are șanse mici la titlu în Scoția, fiind la 10 puncte de liderul Celtic. Ianis Hagi a jucat 83 de minute, fiind schimbat pe final cu Stewart, potrivi ProSport.

„Managerul lui Rangers este în pericol să îl irosească pe Ianis Hagi, dacă va continua să-l mai joace în benzile terenului. Până acum, în întreaga carieră, Ianis a avut doar un rol de mijlocaș ofensiv. Blocat în banda dreaptă, jucătorul în vârstă de 21 de ani, care este mai degrabă rafinat decât un jucător fizic, a părut adesea izolat”, au scris jurnaliștii de la Rangers News.

Citește continuarea pe ProSport.

Sursă FOTO: Ianis Hagi / Facebook

Tags:
Inchide