Ionuț Lupescu se dezice de Mircea Sandu și Adalbert Kassai: Nu fac parte din echipa mea. I-am chemat din respect

Redactor:
Denis Șchiopu
Ionuț Lupescu se dezice de Mircea Sandu și Adalbert Kassai: Nu fac parte din echipa mea. I-am chemat din respect
Mai multe pe gandul.info

Lupescu a spus că el va alege doar secretarul general, în cazul în care va deveni președintele Federației Române de Fotbal, și a menționat că are în vedere trei-patru nume. Fostul mijlocaș al echipei naționale mai spune că este dispus să primească sfaturi din partea tuturor, dar asta nu înseamnă că le va oferi acestora posturi în conducerea FRF.

„Dacă voi fi ales, eu pot doar să propun secretarul general. Nu are rost să discut despre nume, dar am trei sau patru. E lipsă de respect să spun că am 30 de oameni. E suprastructură în organigramă, se depășește bugetul. La mine va fi unul care a făcut ceva pe plan european. Mircea Sandu și Adalbert Kassai nu fac parte din echipa mea. E o chestie de respect să-i chemi și pe cei care au condus înainte, asta am văzut în străinătate. Johansson și Platini s-au bătut, dar Johansson a venit în scaun cu rotile la fiecare ședință, a fost pus președinte de onoare. L-am chemat și pe Dănuț Lupu, care mă critică peste tot. Am vrut să arăt că nu am nimic cu nimeni și că putem discuta. Și pe actualul președinte, dacă nu va mai fi, îl voi invita la evenimentele viitoare. E vorba de repsect pentru insituție. Îmi pare rău că nu am numărul de telefon al lui Pascu (n. a. – Mircea Pascu, predecesorul lui Mircea Sandu la conducerea FRF) pentru a-l chema și pe el.

Am invitat pe toată lumea cu care am lucrat. Dani Timofte, Gică Hagi, Gică Popescu, Tudorel Stoica, Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă, Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, toți vor să mă ajute cu orice sfat, nu doar Mircea Sandu”, a declarat Ionuț Lupescu, la ProSport LIVE.

În vârstă de 49 de ani, Ionuț Lupescu și-a lansat, luni, candidatura pentru președinția Federației Române de Fotbal. Alegerile vor avea loc pe 18 aprilie anul acesta.

Inchide