• Publicat:
Sport & Mișcare

Ionuț Negoiță cere 40.000 de euro pentru cedarea pachetului majoritar al lui Dinamo

Ionuț Negoiță cere 40.000 de euro pentru cedarea pachetului majoritar al lui Dinamo
Abu Dhabi Business Development și Ionuț Negoiță s-ar afla în discuții avansate pentru tranzacția clubului Dinamo București. Intermedierea este făcută de Claudiu Florică, om de afaceri care, în urmă cu câteva luni, a dorit să cumpere entitatea de unul singur.

Conform informațiilor site-ului prosport.ro, pachetul majoritar ar urma să fie cedat fondului de investiții pentru 40.000 de euro, iar Ionuț Negoiță solicită ca în club să intre, de la bun început, 10 milioane de euro. Cerințele arabilor sunt clare: doresc ca actualul acționariat să obțină licența pentru Liga 1 în 2020-2021, dar și ca Dinamo să rămână în primul eșalon la finalul acestui sezon.

Ionuț Negoiță, acționarul majoritar de la Dinamo, a declarat deschis, în urmă cu câteva luni, că este dispus să vândă clubul pentru suma simbolică de un leu. Ulterior, mai mulți oameni de afaceri au intrat în negocieri cu el, dar s-au retras din diverse motive, printre care și nesiguranța actelor de la Dinamo și gravitatea problemelor legate de datorii.

×
Inchide