Cezara Paraschiv
28.01.2016
Sport & Mișcare

Irina Begu: „Sunt accidentată, nu voi juca în FED Cup, contra Cehiei”

Irina Begu: „Sunt accidentată, nu voi juca în FED Cup, contra Cehiei”
Irina Begu: "Sunt accidentată, nu voi juca în FED Cup, contra Cehiei"

 

Irina Begu, convocată de căpitanul-nejucător Alina Tecșor pentru partida România – Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale FED Cup, de la Cluj, a anunțat pe contul oficial de Facebook, faptul că nu va putea juca, din cauza unei accidentări la genunchi.

A doua jucătoare de tenis a României în clasamentul mondial și-a explicat decizia: „Mi-aș fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut și perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunț că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete”. Sportiva, antrenată de Adrian Cruciat și de Artemon Apostu Efremov, a avut un mesaj pentru fani, dar și pentru colegele sale: „Fed Cup a însemnat întotdeauna foarte mult pentru mine. Am trăit momente unice și extrem de frumoase atunci când am putut să-mi reprezint țara oriunde am jucat, cu atât mai mult în fața publicului românesc! Le urez fetelor multă baftă si sunt alături de ele! Hai România!!!”

Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA) sunt cele patru jucătoare convocate de Alina Tecșor pentru duelul cu echipa Cehiei, campioana ediției 2015 a FED Cup. Alexandra Dulgheru (61 WTA) este indisponibilă pentru meciul cu Cehia, tot din cauza unor probleme la genunchi, în timp ce Simona Halep a decis în ultimul moment să răspundă convocării, după ce, inițial, anunțase că se va opera la nas și va rata meciul din weekend-ul 6-7 februarie, din Sala Polivalentă din Cluj

Inchide