Legendarul portar Iker Casillas a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un infarct

Redactor:
Mihaela Măncilă
Legendarul portar Iker Casillas a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un infarct
Iker Casillas (37 de ani), portarul legendar care a scris istorie în tricoul lui Real Madrid, iar acum la FC Porto, a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la spital.

Oficialii formației din Portugalia au anunțat pe contul Twitter că goalkeeper-ul spaniol a efectuat o intervenție chirurgicală, iar acum este în afara oricărui pericol

Șefii lui Porto i-au liniștit însă pe fani, în direct la o televiziune din Portugalia, anunțând că Iker Casillas este în afara oricărui pericol, dar că este în continuare internat în spitalul CUF Porto.

Goalkeeper-ul nu s-a simțit bine în timpul ultimului antrenament și a suferit un infarct. A fost transportat de urgență la spital acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală, cateterism cardiac.

Cateterismul cardiac reprezintă o procedură care permite examinarea funcționării corecte a inimii. Pentru aceasta, este necesar ca un tub subțire să fie introdus într-un vas mare de sânge care duce la inima. Cateterismul cardiac se efectuează pentru a afla dacă există afecțiuni ale mulchiului, valvelor sau arterelor de la nivelul inimii.

Potrivit presei internaționale, Iker Casillas va fi indisponibil pentru restul sezonului.

Portarul spaniol a ajuns la Porto în 2015 și, în urmă cu puțin timp, a semnat prelungirea contractului cu formația lusitană.

„Sunt sigur că acesta nu va fi ultimul său contract. A demonstrat că iubește acest club și acest oraș. El nu s-a transferat niciodată pentru bani”, spunea președintele lui Porto, Pinto Da Costa, după ce Casillas a semnat prelungirea înțelegerii.

 

Inchide