• Publicat:
  • Actualizat:
Sport & Mișcare

Lovitură grea pentru Steaua: „Nu am niciun dubiu”

Lovitură grea pentru Steaua: „Nu am niciun dubiu”
Steaua spera să îl aducă în această vară pe Gregory Tade de la CFR Cluj, însă francezul le-a retezat speranțele roș-albaștrilor, scrie Digisport.

La finalul partidei cu Rapid, câștigată cu 2-1 de CFR Cluj, Tade a declarat că pleacă de la CFR Cluj, însă în străinătate, nu în România.

”Nu voi rămâne aici, din diverse motive. Pentru club ar fi o afacere bună să nu rămân. Pentru mine, timpul petrecut în România s-a terminat. Primul an a fost dificil, m-a făcut să cresc ca fotbalist. A fost o experiență frumoasă, sunt recunoscător. Anul acesta a fost mult mai bun și sunt fericit. Cred că e normal pentru mine să schimb țara. Nu ar fi corect să mă duc la Steaua, chiar dacă e un club mare. Nu am niciun dubiu. Probabil va juca și în Champions League anul viitor. Dar pentru mine și cariera mea e mai bine să caut o echipă din afara României”, a declarat Tade conform Digisport.

De altfel, după meciul cu Rapid, și președintele clujenilor, Iuliu Mureșan, a declarat că, din păcate, clubul său nu își mai permite să îl țină pe Tade, din cauza salariului prea mare, dar că speră să obțină în jur de 1 milion de euro prin vânzarea sa.

Tade are 18 goluri marcate pentru CFR Cluj în acest sezon, cu o etapă înainte de final.

Inchide