Ruxandra Radulescu
28.01.2020
Sport & Mișcare

Luis Figo, gafă monumentală după moartea lui Kobe Bryant. Totul a pornit de la un mesaj de la Cristiano Ronaldo

Moartea jucătorul de baschet Kobe Bryant a afectat numeroase personalități din lumea sportului, însă fostul jucător portughez de fotbal Luis Figo a fost acuzat că a copiat mesajul de condoleanțe postat pe Twitter de Cristiano Ronaldo despre moartea lui Kobe Bryant, relatează The Sun. O altă ipoteză este că aceeași persoană administrează conturile de social media ale celor doi.

Printre personalitățile din lumea sportului care și-au exprimat regretul față de moartea vedetei NBA, Kobe Bryant, s-a aflat și fostul jucător portughez de fotbal Luis Figo care a fost acuzat că a copiat mesajul de condoleanțe de la Cristiano Ronaldo, relatează The Sun.

Fostul fotbalistul de origine portugheză Luis Figo a copiat fiecare cuvânt din mesajul impresionant postat de fotbalistul Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare despre moartea tragică a lui Kobe Bryant, singura diferență a fost poza utilizată de cei doi.

Mesajul Lui Ronaldo a fost postat primul pe rețele de socializare alături de o fotografie a vedetei NBA, Kobe Bryant, iar trei ore mai târziu a apărut și mesajul lui Figo care era similar cu cel al compatriotului său portughez.

Postarea lui Luis Figo despre moartea lui Kobe Bryant era însoțită de o fotografie în care apărea alături de regretatul baschetbalist.

Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani, într-un accident de elicopter alături de fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani și de alți șapte membri ai echipajului.

Inchide