Medalie de aur pentru România, la Campionatele Mondiale de la Sofia

Redactor:
Ionela Samoilă
Medalie de aur pentru România, la Campionatele Mondiale de la Sofia
România a cucerit medalia de aur în proba de perechi mixte, la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică, desfășurate duminică la Sofia

România a cucerit medalia de aur în proba de perechi mixte, la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică, desfășurate duminică la Sofia, scrie Agerpres. Andreea Bogati și Valentin Mavrodineanu, gimanștii clasați pe primul loc, au obținut 21,650 puncte, aflându-se la egalitate cu spaniolii Vincente Lli Lloris și Sara Moreno.

Rușii Maxim Grinin și Ekaterina Kudîmova au obținut medaliile de bronz, obținând 21,550 puncte.

Românii au mai obținut duminica aceasta două medalii la individual masculin, prin sportivul Mircea Zamfir, care a luat argintul și Mircea Brânzea, gimanstul care a cucerit bronzul.

Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu și Mircea Brânzea au mai adus României, sâmbăta aceasta, și aurul pe echipe, respectiv bronzul la trio. Petru Tolan Porime, Florin Nebunu, Marius Petrușe, Lucian Frățiloiu, Bianca Becze, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel și Anca Surdu au cucerit pentru țara noastră, vinerea aceasta, medalia de argint la bronz aeronbic.

România are două echipe în ultima finală a competiției, cea de grup.

Inchide