Mesaj special al echipei CFR Cluj în memoria lui Patrick Ekeng

Redactor:
Claudiu Giurgea
Mesaj special al echipei CFR Cluj în memoria lui Patrick Ekeng
CFR Cluj a pregătit echipamente personalizate special pentru a cincea finală pe care formația ardeleană o va disputa, în istoria sa, iar în semn de omagiu pentru fostul dinamovist, clujenii vor avea imprimat mesajul "Rest in peace Patrick Ekeng", pe mâneca dreaptă a tricoului.

Clujenii vor evolua în această seară în alb, iar pe pieptul jucătorilor va fi inscripționată data și locul de disputare a finalei.

„Suntem și noi foarte triști, din cauza acestei tragedii. Dinamo își va dori să câștige și mai mult, pentru Ekeng. Sunt și mai fresh ca noi, pentru că au avut 10 zile de pauză, din cauza acestei tragedii. Noi avem doar 3 zile, dar acesta poate să fie și un plus pentru noi. Cine va face mai puține greșeli va câștiga meciul”, a spus antrenorul Toni Conceicao.

CFR Cluj a pierdut o singură finală de cupă din cele 4 jucate până acum. Cel mai vechi jucător al CFR-ului, Mario Camora, a fost în teren, la finala pierdută cu Petrolul, în 2013, dar vrea să o câștige pe cea din seara aceasta.

„Nu avem nevoie de o motivare. Când ajungi într-o finală, toți jucătorii sunt motivați. E o plăcere pentru mine să joc o finală. Vreau să câștig și suntem pregătiți să câștigăm cupa. În istorie va rămâne cine câștigă, nu cine pierde, iar noi vrem să rămână în istoria clubului acest trofeu, în acest moment, care e unul mai greu decât în ultimii 3-4 ani. Suporterii care au stat lângă noi în acest moment au nevoie și ei să se bucure”, a spus fundașul stânga al CFR-ului.

Ultima finală câștigată de CFR a fost cea cu FC Vaslui, din 2010. Atunci, clujenii s-au impus la penalty-uri, iar fostul dinamovist, Traian Marc, e pregătit și el pentru un astfel de moment.

„Suntem pregătiți pentru orice. Se poate ajunge și la penalty-uri. Am exersat, de foarte multe ori, aceste lucruri. Este o partidă între două echipe care sunt în formă, în acest moment. Cu siguranță, nu va fi o partidă închisă”, preconizează Marc.

4 finale de Cupă a jucat CFR în 2008, 2009, 2010 și 2013

 

×
Inchide