• Publicat:
  • Actualizat:
Sport & Mișcare

Messi, primul fotbalist care a apărut pe coperta revistei Time

Messi, primul fotbalist care a apărut pe coperta revistei Time
Argentinianul Lionel Messi, considerat cel mai bun jucător de fotbal din lume, a apărut pe coperta numărului din februarie a prestigioasei reviste Time. Publicația a ales, în premieră, să pună pe prima pagină chipul unui fotbalist și a titrat cu litere mari „Regele Leo".

Argentinianul Lionel Messi, considerat cel mai bun jucător de fotbal din lume, a apărut pe coperta numărului din februarie a prestigioasei reviste Time. Publicația a ales, în premieră, să pună pe prima pagină chipul unui fotbalist și a titrat cu litere mari „Regele Leo”, scrie site-ul oficial al echipei, FCBarcelona.com.

Este pentru prima dată când publicația Time promovează pe copertă un fotbalist, deși sportivi precum Tiger Woods, Michael Jordan și Muhammad Ali au fost imagine de copertă. Noul număr al revistei Time va putea fi găsit începând cu 6 februarie. Chipul lui Messi nu se va regăsi în ediția americană a revistei, deoarece fotbalistul este mai puțin cunoscut pentru americani.

Ales pentru al treilea an la rând „Balonul de Aur”, Messi a declarat că se concentrează mereu la campionatul în curs, lăsând evenimentele neplăcute în trecut. „De fiecare dată, la începutul unui an îmi fixez un obiectiv; să dau tot ce pot, fără să mă compar cu ce am obținut în alte sezoane”, explică Messi.

Inchide