Mutu a încetat colaborarea cu impresarii Victor și Ioan Becali

Mutu a încetat colaborarea cu impresarii Victor și Ioan Becali
Impresarul Victor Becali a declarat, ieri, că a decis împreună cu Adrian Mutu încetarea contractului de reprezentare, pentru a putea rezolva conflictul cu conducerea clubului italian AC Fiorentina.

Impresarul Victor Becali a declarat, ieri, că a decis împreunăcu Adrian Mutu încetarea contractului de reprezentare, pentru aputea rezolva conflictul cu conducerea clubului italian ACFiorentina.
„Cei de la Fiorentina au spus că problema aș fi eu, și pentruinteresul lui am decis să întrerupem colaborarea. Nu e niciun felde problemă, sunt prieten cu Adi Mutu și important e ca el să-șirezolve această problemă. Ca să nu mai fie niciun fel de problemăam decis de comun acord asta”, a declarat Becali. Impresarul FIFA aprecizat că Mutu va trebui să ia singur decizia dacă va maicontinua cu gruparea italiană sau nu: „Nu știu dacă mai rămâne laFiorentina sau pleacă, asta e problema lui de acum, va trebui să orezolve singur”.

Potrivit publicației La Nazione, Mutu a renunțat la colaborareacu Becali, considerându-l pe impresar vinovat de problemele cuFiorentina. „Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitură deteatru care anticipă o împăcare cu Fiorentina? Nu se poate spunedacă ruptura dintre Mutu și sfătuitorul său poate influența deciziade revenire în lot a jucătorului, dar cu siguranță alegerearomânului va ajuta la o reapropiere de Della Valle”. Potrivitsursei citate, Giovanni Becali a fost cel care l-a sfătuit pe Mutusă părăsească echipa înaintea meciului Bologna – Fiorentina, iar deatunci jucătorul a avut doar probleme: a fost exclus din lot, i secer daune, s-a declanșat o procedură pentru suspendarea salariului.”Mutu a arătat apoi că nu este de acord cu ideile impresarului său,astfel că ieri l-a concediat”, mai scrie La Nazione.

Mutu: Îmi lipsește fotbalul, vreau să revin cât mairepede

Deși Mutu a primit o sumedenie de oferte, de când a fost exclusdin lotul Fiorentinei, acesta afirmă că nu vrea să joace în altăparte. „Am o singură dorință, să revin pe teren. Îmi lipseștefotbalul, am atâta pasiune pentru acest joc. Vreau să joc din noupentru Fiorentina, să aud din nou strigându-se «Il fenomeno» să facreverențe și să mă bucur pentru un gol. Mereu voi avea în sufletsuporterii viola. De ceea ce se întâmplă în afara terenului nu voivorbi. Poate că am cerut scuze unora, dar știu că nu e nevoie săcer scuze fanilor Fiorentinei pentru că ei m-au înțeles mereu, înmomentele cele mai grele, și m-au iertat. Trăiesc cu speranța de aavea o nouă șansă, de a juca pentru Fiorentina, doar în tricoulviola”, a declarat Mutu la Radio Blu.

Inchide