Leila Bolat
22.08.2014
Sport & Mișcare

Paul Gascoigne, convins de un taximetrist să joace pentru o echipă de amatori

Paul Gascoigne, convins de un taximetrist să joace pentru o echipă de amatori
Fostul internațional englez Paul Gascoigne a fost recrutat pentru a juca într-un campionat local de amatori de către un taximetrist care antrenează echipa Abbey FC, informează AFP.

„Am vorbit despre asta de mai multe ori și i-am prezentat ideea de a juca pentru noi. Glumea tot timpul, dar nu a spus nu niciodată. În urmă cu câteva săptămâni, mi-a cerut să merg să îi cumpăr țigări. Când m-am întors cu țigările, am avut o discuție lungă despre diverse subiecte. I-am dat țigările și în același timp i-am înmânat un formular de angajare. El l-a semnat și gata. M-am urcat în taxi cât am putut de repede. Mă simțeam ca un copil de 14 ani. Poate să înceapă să joace când dorește și pe ce poziție dorește. Ar fi o onoare imensă să îl avem în echipă”, a spus taximetristul Chris Foster pentru Bournemouth Daily.

Gascoigne a jucat ultima dată în 2004, pentru Boston United, iar de atunci a făcut numeroase tratamente pentru a scăpa de problema alcoolismului și a dependenței de droguri. Starea generală de sănătate a fostului internațional în vârstă de 47 de ani a a provocat îngrijorare în Anglia.

Inchide