Președintele Klaus Iohannis va juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep

Redactor:
Andi Manciu
Președintele Klaus Iohannis va juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep
Președintele Klaus Iohannis va juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep

„Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnișoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generații de acest sport minunat”, se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

Simona Halep l-a invitat, prin intermediul prosport.ro, pe Klaus Iohannis să cânte imnul alături de jucătoarele din echipa României la întâlnirea cu Spania, care va avea loc, în februarie 2015, la Galați, în Cupa Federației, iar președintele ales a acceptat invitația.

„Pentru că sunteți un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, domnule Președinte, să vă întreb dacă puteți să vă alăturați echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galați, să cântăm împreună pe teren imnul național al țării noastre?”, este mesajul Simonei Halep pentru Klaus Iohannis, transmis prin intermediul prosport.ro.

Președintele ales a răspuns afirmativ invitației lansate de jucătoarea de pe locul 3 WTA. „Îi mulțumesc domnișoarei Simona Halep pentru încredere și pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate!”, a fost răspunsul lui Klaus Iohannis.

Întâlnirea de tenis România – Spania din cadrul Grupei Mondiale II a Cupei Federației va vea loc în perioada 7-8 februarie 2015. Echipa câștigătoare se va califica pentru barajul de accedere în Grupa Mondială, iar echipa care pierde va merge la barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială II.

 

Inchide