Prima declarație a Simonei Halep după victoria în semifinala cu Pliskova

Redactor:
Clarice Dinu
Prima declarație a Simonei Halep după victoria în semifinala cu Pliskova
Simona Halep speră că, sâmbătă, va face o finală Roland Garros mai bună decât în 2014 și speră ca steagul României să fie sus pe catarg.

„E un sentiment minunat acum, sunt doar fericită! Nu mai știu ce a fost ieri, îmi pasă doar de ziua de azi. Karolina e o adversară foarte dificilă, e numărul trei mondial. (…) Va fi un meci foarte interesant, o provocare foarte mare. Sunt fericită că sunt din nou în finală. Joc împotriva unei jucătoare tinere, dar sper că voi juca mai bine decât am făcut-o în 2014. Românii din public mă inspiră mereu, sunt multe steaguri românești. Sper ca anul viitor să fie unul acolo sus, pe catarg”, a spus Halep.  

„E Grand Slam-ul meu favorit, adversara de azi a fost foarte dură, pentru că lovește mingea foarte tare și eu a trebuit să mă mișc și s-o împing în spate. Terenul a fost puțin lent, nu știu de ce. M-a învins în Fed Cup, am fost puțin nervoasă, dar am știut că trebuie să stau concentrată și s-o forțez să greșească, pentru că se grăbește puțin”, a explicat Simona, în interviul acordat, imediat după meci, fostului mare tenismen spaniol Alex Corretja, potrivit ProSport. 

 

Inchide