Primul antrenor al Biancăi Andreescu: Din 10 meciuri cu Halep, Bianca poate câștiga 7

Redactor:
Mihaela Măncilă
Primul antrenor al Biancăi Andreescu: Din 10 meciuri cu Halep, Bianca poate câștiga 7
Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, are deplină încredere în talentul și forța psihică ale fostei sale eleve. Antrenorul din Pitești, în vârstă de 46 de ani, le-a comparat pe Simona Halep și pe Bianca Andreescu și a ajuns la o concluzie.

„Eu vă zic o chestie: din 10 meciuri directe între Halep și Andreescu, punându-l și pe ăsta la socoteală, scorul va fi 7-3 pentru Bianca. O spun clar. Acum, și-au luat pulsul. Dacă e să le comparăm în toate planurile, de la calități la mental, la psihic, Bianca e peste!

Simona a avut șansa de a da peste Darren Cahill în viață. Uitați-vă cum se comporta cu Daniel Dobre, cum e cu Darren, că nu-și permite! Eu o iubesc pe Simona foarte tare, că e România, însă ar trebui să aibă o altă relație cu team-ul ei”, spune Hristache, potrivit gsp.ro.

Simona Halep și Bianca Andreescu s-au duelat pentru prima dată în cariera lor, luni, 28 octombrie, în meciul de debut la ediția 2019 de la Turneul Campioanelor. Jucătoarea din Canada de origine română în vârstă de 19 ani s-a impus în primul set, scor 6-3, însă fostul lider mondial le-a câștigat pe următoarele două, scor 7-6, 6-3, câștigând astfel meciul.

Bianca Andreescu a abandonat turneul de la Shenzhen din cauza unei accidentări la genunchi.

Simona Halep se va întâlni vineri, 1 noiembrie, nu înainte de ora 14:00, cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova, în ultimul meci din Grupa Mov, partidă cae va decide ultima sportivă care va ajunge în semifinalele competiției.

 

Inchide