• Publicat:
Sport & Mișcare

Rădoi s-a decis pe cine va miza în poartă în returul cu Rosenborg

Rădoi s-a decis pe cine va miza în poartă în returul cu Rosenborg
Steaua a pierdut fără drept de apel prima manșă a play-off-ului Europa League, în fața norvegienilor de la Rosenborg, 0-3 pe "Arena Națională", astfel că, în acest moment, șansele de calificare ale roș-albaștrilor în faza grupelor sunt extrem de mici.

Mirel Rădoi nu se poate baza pe poate cel mai bun jucător al său de când a preluat echipa, Jugurtha Hamroun (26 de ani), accidentat, dar în schimb va miza pe Nicușor Stanciu, autorul primului gol al campioanei în victoria din Liga 1, de la Craiova, 1-2 pe „Extensiv”.

Singura problemă în legătură cu formula de start este legată de cine va ocupa locul din poartă. Chiar dacă tânărului Cojocaru nu i s-a reproșat vreun gol din cele trei încasate la București, Rădoi se pare că vrea să mizeze pe Niță între buturi, mai ales că acesta a făcut un meci bun în ultima etapă de campionat, potrivit digisport.ro

Campionii au și o miză în plus pentru acest retur cu cei de la Rosenborg și anume o primă în valoare de 50.000 de euro, promisă de către Gigi Becali. 

Inchide