Rapid – CFR Cluj, meci de INFARCT în Giulești

Redactor:
Adrian Macarie
Rapid – CFR Cluj, meci de INFARCT în Giulești
Echipa Rapid a învins, sâmbătă seară, cu scorul de 3-2, formația CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, în care a jucat în inferioritate numerică din minutul 29 și a revenit după ce la pauză era condusă cu 2-0.

Echipa Rapid a învins, sâmbătă seară, cu scorul de 3-2, formația CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, în care a jucat în inferioritate numerică din minutul 29 și a revenit după ce la pauză era condusă cu 2-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ilijoski ’49 și Grigore ’61 (penalti), ’69. Pentru CFR Cluj au înscris Ronny ’14 și Maftei ’19.

0-1: Ronny scapă pe partea stângă și, singur cu portarul Pecanha, înscrie cu un șut la colțul lung;

0-2: Nicoară execută o lovitură liberă de pe partea stângă de la 20 de metri, iar Maftei înscrie din alunecare, din 4 metri;

1-2: Glauber îi pasează lui Ilijoski, care înscrie cu un șut din întoarcere, de la aproximativ 6 metri;

2-2: Felgueiras îl faultează în careu pe Surdu, iar arbitrul Alexandru Tudor acordă penalti, lovitura fiind transformată de Grigore;

3-2: Grigore înscrie din patru metri lateral dreapta, după ce Felgueiras a respins greșit la un șut al lui Surdu.

Rapid: Pecanha – Roman, Oros, Glauber, Bozovici – Șt. Grigorie (Surdu ’59), Pavlovici, Teixeira, Goga (Milisavljevici ’46) – Herea (N. Grigore ’46), Ilijoski Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

CFR Cluj: Felgueiras – Ivo Pinto (Panin ’73), Diogo, Maftei, Piccolo, Sepsi – Hora (Sougou ’54), Vass, Godemeche, Nicoară – Ronny (Pedro ’29). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonașe galbene: Oros ’18, ’29, Herea ’45+2, Grigore ’75 / Hora ’23, Felgueiras ’61, Pedro ’81

Cartonaș roșu: Oros ’29

Arbitri: Alexandru Tudor (central) – Cristian Nica, Aurel Onița (asistenți) – Florin Miron (rezervă)

Observator: Dan Berbecaru.

La meci au asistat aproximativ 8.500 de spectatori.

În minutul 31, un suporter de la tribuna a doua a aruncat în teren o bucată dintr-un scaun.

La finalul primei reprize, suporterii rapidiști i-au cerut demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău. În minutul 37, galeria giuleșteană a început să reproșeze jucătorilor jocul slab, precum și greșelile individuale, scandând: „Jucați fotbal”. „Rușine, rușine să vă fie!”, „Suntem mereu cu voi, voi vă bateți joc de noi”. Acționarul majoritar George Copos, absent de la acest meci, a fost și el înjurat în mai multe rânduri, iar ulterior fanii au scandat „Demisia, demisia!” și numele fostului antrenor rapidist Marius Șumudică. În ultimele minute ale reprizei I fanii au devenit ironici și au strigat „Ole ole” la pasele repetate ale jucătorilor rapidiști, precum și „Campionii – campionii”. În repriza secundă, galeria echipei Rapid a părăsit locul obișnuit eliberând scaunele din centru și s-a retras spre marginile peluzei a doua.

Conducerea FC Rapid a fost reprezentată la acest meci de președintele CA Ion Taban și de președintele executiv Constantin Zotta. În tribune s-a aflat și fostul președinte al clubului giueștean Dinu Gheorghe, în prezent conducător la Astra Ploiești.

Inchide