România, LOCUL DOI ÎN CLASAMENTUL GENERAL PE MEDALII, la Campionatele Europene de gimnastică

Redactor:
Vlad Mironescu
România, LOCUL DOI ÎN CLASAMENTUL GENERAL PE MEDALII, la Campionatele Europene de gimnastică

România ocupă locul doi în clasamentul general pe medalii de laCampionatele Europene de gimnastică de la Berlin, competiție cares-a încheiat duminică și în care sportivii din Rusia s-au aflat decele mai multe ori pe podium, infomează AFP.

Rusia, liderul clasamentului general, a obținut opt medalii:trei de aur (individual compus feminin, inele, bârnă), două deargint (inele, paralele feminin) și trei de bronz (sol masculin,sol feminin, sărituri masculin).

România a câștigat șase medalii, dintre care trei de aur, douăde argint și una de bronz. Sandra Izbașa și Diana Chelaru au adusdelegației României o medalie de aur și una de argint în finala dela sol. Sandra Izbașa a mai câștigat o medalie de aur, la sărituri,iar la individual compus feminin Amelia Racea s-a clasat a treia.La masculin, Flavius Koczi a câștigat medalia de aur la sol și pecea de argint la individual compus.

Pe locul trei în clasamentul general pe medalii se aflăGermania, cu două medalii de aur, trei de argint și două debronz.

România a avut ca obiectiv la CE de la Berlin câștigarea a 1-2medalii.

Leila Bolat, [email protected]

Inchide