• Publicat:
  • Actualizat:
Sport & Mișcare

S-A PRĂBUȘIT în direct la tv. Un fost mare SELECȚIONER a ajuns DE URGENȚĂ la spital, chiar de ziua lui

Fostul selecționer al Angliei, Glenn Hoddle, a fost dus de urgență la spital, sâmbătă, în ziua în care împlinea 61 de ani. Fotbalistul s-a prăbușit într-un studio de televiziune, în timp ce se pregătea să intre în direct, transmite Daily Mail.

Postul BT Sport a comunicat că Hoddle a fost „luat în stare gravă” după ce a apărut ca invitat la emisiunea de fotbal Saturday Morning Savage. 

Cu câteva momente înainte de colaps, Hoddle a fost filmat râzând și zâmbind, jucând tenis cu piciorul cu un alt oaspete, în timpul unei pauze publicitare, în studioul din Stratford, estul Londrei.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre starea lui de sănătate.

Glenn Hoddle are 53 de selecții în naționala Angliei, iar de-a lungul carierei a evoluat ca mijlocaș la Tottenham.

Ilie Balaci, mort la aceeași vârstă

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români, a murit, duminica trecută, la vârsta de 62 de ani. Ilie Balaci s-a născut la data de 13 septembrie 1956 și a evoluat ca mijlocaș.

 La echipa națională, pentru care a debutat la 17 ani, 6 luni și 10 zile, Balaci a adunat 69 de selecții și 8 goluri. A fost căpitanul echipei naționale în preliminariile Campionatului European din 1984, însă nu a jucat la turneul final din cauza unei accidentări.

Ca antrenor, a câștigat Cupa Campionilor Africii, în 1992, cu Club Africain Tunis (Tunisia), Cupa Cupelor Țărilor Arabe, în 1993 și 1994 cu Olimpique Casablanca (Maroc), Cupa Campionnilor Golfului, în 1997, cu Al Nassr Riad, și în 1998 cu Al Hilal (ambele din Arabia Saudită), Cupa Cupelor Țărilor Arabe în 2000 cu Al Ain (Emiratele Arabe Unite), Supercupa Asiei, în 2000 cu Al Ain.Potrivit Pro Sport, 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din acești 15 ani au fost petrecuți la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale și cu care a câștigat șapte trofee.

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.

Foto: Daily Mail

×
Inchide