Sabău, variantă pentru Națională

Redactor:
Vlad Mironescu
Sabău, variantă  pentru Națională
În ședința de joi a Comitetului Executiv al FRF se vor duce două bătălii. Prima are ca obiect rămânerea sau înlăturarea lui Răzvan Lucescu, iar a doua numirea unui alt selecționer. Dacă se va decide ca Răzvan să plece, sunt trei nume din care se va alege: Olăroiu, Pițurcă și Sabău.

În ședința de joi a Comitetului Executiv al FRF se vor duce douăbătălii. Prima are ca obiect rămânerea sau înlăturarea lui RăzvanLucescu, iar a doua numirea unui alt selecționer. Dacă se va decideca Răzvan să plece, sunt trei nume din care se va alege: Olăroiu,Pițurcă și Sabău.

Pentru joi se anunță o dispută aprinsă între Dumitru Dragomir șiCristi Borcea, de o parte, și directorul general al FRF, IonuțLupescu, de cealaltă, ultimul susținut moderat de președinteleMircea Sandu. Prima repriză a acestei confruntări se va referistrict la Răzvan Lucescu. Borcea va insista ca acesta să fieschimbat, iar Lupescu se va opune. Dacă Răzvan rămâne în funcție,nu se va mai disputa a doua repriză, cea a numirii nouluiselecționer.

Piți, susținut de Borcea și Dragomir

Șansele ca actualul selecționer să continue până la meciul cuBosnia de acasă, de pe 3 iunie, au crescut semnificativ în acestweekend, grație faptului că „Nașul” înclină spre a-i mai acorda odată credit. Dacă vor reuși totuși să-l înlăture pe Lucescu jr,Dragomir și Borcea urmează să susțină „varianta Pițurcă”. Aceastanu este însă văzută cu ochi buni de Lupescu și de Sandu, tentați sămeargă, în contrapartidă, pe mâna lui Cosmin Olăroiu. Sursefederale susțin că a intrat însă în cursă, cu șanse reale, OvidiuSabău, susținut de conducerea FRF ca alternativă pentru Olăroiu.”Moțul” prezintă marele avantaj că nu se regăsește în sfera deinfluență a fraților Becali, principalul aspect pe care IonuțLupescu și Mircea Sandu doresc să-l evite.

Doru Gheorghiu [email protected]

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide