Sancțiunea aspră primită de Dan Petrescu, după ce a fost trimis în tribune la meciul cu CSM Poli Iași

Redactor:
Denis Șchiopu
Sancțiunea aspră primită de Dan Petrescu, după ce a fost trimis în tribune la meciul cu CSM Poli Iași
Detalii pe Gândul.

Dan Petrescu, care a văzut derby-ul cu FCSB din tribune și va rata și partida cu CS Universitatea Craiova, din runda a treia, a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei.

Antrenorul a fost eliminat la finalul partidei dintre CFR și Poli Iași, după ce a protestat la o fază în care Valentin Costache, într-un duel aerian, a fost lovit în față de Gabriel Bosoi. Petrescu a fost trimis în tribune în minutul 87 de către centralul Iulian Călin, iar camerele TV au surprins momentul în care antrenorul l-a înjurat pe arbitru.

„FC CFR 1907 Cluj vs. CSM Poli Iași – eliminare – În baza art.53.2. din RD se sancționează dl. Petrescu Dan, antrenor FC CFR 1907 Cluj, cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate sportivă de 360 lei. În baza art. 65.a din RD se sancționează dl. Dan Petrescu cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate sportivă de 6.800 lei. În baza art.45.1 din RD, dl. Petrescu Dan va efectua sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv 2 jocuri suspendare și o penalitate sportivă de 6800 lei”, se precizează în comunicatul publicat pe site-ul lpf.ro.

Inchide