• Publicat:
Sport & Mișcare

Sebastian Vettel a câștigat Marele Premiu al statului Singapore

Pilotul german al echipei Ferrari, Sebastian Vettel, a câștigat, duminică, Marele Premiu al statului Singapore, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull și de finlandezul Kimi Raikkonen, tot de la Ferrari.

Germanul Nico Rosberg de la Mercedes a trecut linia de sosirea al patrulea, înaintea finlandezului Valtteri Bottas (Williams) – locul 5 și a rusului Danil Kviat (Red Bull) – locul 6.

Pe locurile 7-10 s-au clasat în ordine mexicanul Sergio Perez (Force India), olandezul Max Verstappen (Toro Rosso), spaniolul Carlos Sainz jr. (Toro Rosso) și brazilianul Felipe Nasr (Sauber).

Liderul campionatului mondial al piloților, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), a abandonat în turul 33, din cauza unor probleme la motorul monopostului său.

Un spectator a intrat pe pisă în tutul 37/61 al Marelui Premiu de Formula 1 de la Singapore, făcând necesară neutralizarea cursei cu safety car.

„Este un bărbat pe pistă”, le-a transmis prin radio germanul Sebastian Vettel mecanicilor săi de la Ferrari.

Bărbatul s-a plimbat puțin pe marginea pistei, apoi a ieșit prin gardul de protecție, aparent fără a fi „deranjat” de forțele de ordine.

Următoarea etapă a CM de Formula 1, Marele Premiu al Japoniei, va avea loc la 27 septembrie, la Suzuka.

×
Inchide