Serena Williams, discurs demn de o mare campioană: Ce a spus despre jocul din finală al Biancăi Andreescu

Serena Williams, discurs demn de o mare campioană: Ce a spus despre jocul din finală al Biancăi Andreescu
Serena Williams și-a acceptat cu mult fair-play înfrângerea din finala US Open 2019 și a avut cuvinte superbe la adresa Biancăi Andreescu, prima jucătoare care câștigă ultimul Grand Slam al anului la debutul său pe tabloul principal.

„Bianca a făcut un meci incredibil și vreau să o felicit. Sunt mândră de tine! Și mă bucur nespus pentru tine! A jucat un tenis incredibil și speram să pot juca și eu mai bine, dar mă bucur pentru ea. Sunt atât de mândră de tine, Bianca! Dacă era să mă bucur pentru cineva care câștigă acest turneu în afară de Venus, acea persoană ești tu!”, a spus Serena Williams la ceremonia de premiere de pe Arthur Ashe Stadium.

Americanca în vârstă de 37 de ani și-a început discursul cu mulțumiri adresate fanilor din tribună, care au aplaudat-o secunde bune și o încurajaseră zgomotos în setul secund, când a reușit să egaleze scorul, de la 1-5.

„Vă mulțumesc atât de mult! Înseamnă enorm pentru mine, ați fost minunați pe parcursul celor două săptămâni. Am luptat, încercând să rămân în joc pe cât mai mult posibil. Am fost mulțumită de reacția mea din setul secund, am jucat un pic mai bine. (…) Mă simt onorată să fiu încă aici (n.r. – la 20 de ani de la primul trofeu câștigat la US Open) și să pot să concurez la acest nivel. Echipa mea m-a susținut mereu, chiar dacă am avut fluctuații în carieră. Sper să vină și momente mai bune”, a mai spus Serena Williams.

Foto: Hepta

Inchide