• Publicat:
Sport

Simona Halep a făcut anunțul / Când va reveni Darren Cahill alături de ea

Simona Halep a făcut anunțul / Când va reveni Darren Cahill alături de ea
Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat marți la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că antrenorul australian Darren Cahill va veni în echipa sa începând cu noul sezon, acesta fiind alături de echipă așa cum a fost mereu.

Simona Halep a declarat că vorbește și se sfătuiește cu Darren Cahill, iar el se va alătura echipei sale începând cu noul sezon.

„Darren Cahill va veni în echipa mea începând cu noul sezon, vorbim, mă sfătuiește și este alături de echipă așa cum a fost mereu”, a spus Halep.

Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, a declarat la rândul său că dacă antrenorul Cahill va veni va un plus pentru Simona Halep, care știe cu cine lucrează mai bine.

Întrebată, în continuare, ce speranțe are pentru Turneul Campioanelor din Shenzen (China) la care va juca săptămâna viitoare, Simona Halep a spus că vrea să facă o treabă bună și să fie aptă de joc, în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut.

„Sper să fiu 100% recuperată cu sănătatea, iar după aceea de la capăt”, a declarat jucătoarea.

De asemenea, aceasta a spus că un obiectiv principal pentru ea îl constituie Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, de unde să se întoarcă măcar cu o medalie din trei probe.

Simona Halep a mai afirmat că secretul pentru care la Constanța se nasc mai mulți campioni de tenis sunt „apa și aerul”.

Inchide