Radu Stroe
30.01.2020
Sport & Mișcare

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open. Garbine Muguruza avansează în finală

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open. Garbine Muguruza avansează în finală
Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în fața lui Garbine Muguruza, cu 6(8)-7, 5-7.

După ce și-au împărțit mai multe servicii, Garbine Muguruza a obținut primul break în fața Simonei Halep, la scorul de 3-3 la game-uri. Jucătoarea română a revenit, reușind un break, la scorul de 4-5. Primul set a ajuns în tie-break, unde Garbine Muguruza s-a impus cu 10-8.

Setul secund a început bine pentru Simona Halep. Românca a reușit un break în fața lui Muguruza, la scorul de 1-1 la game-uri. Jucătoarea din Spania a revenit, reușind la rândul său un break, dar egalitatea nu a durat mult, Muguruza având din nou un serviciu pierdut. După ce și-au împărțit mai multe game-uri, Halep a avut și ea un serviciu pierdut, la scorul de 5-4 la game-uri. La scorul de 6-5, Muguruza a mai reușit un break, impunându-se după aproximativ două ore și 5 minute.

În finala competiției, Garbine Muguruza o va înfrunta pe Sofia Kenin, cea care a învins-o pe Ashleigh Barty, cu scorul de 7-6(6), 7-5.

 

Inchide