Simona Halep are HERNIE DE DISC. Românca poate ajunge pe masa de OPERAȚIE și riscă să rateze TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep are HERNIE DE DISC. Românca poate ajunge pe masa de OPERAȚIE și riscă să rateze TURNEUL CAMPIOANELOR
Simona Halep, numărul 1 WTA, a fost depistată cu hernie de disc după ultimul control efectuat în cursul zilei de marți. Află ce se întâmplă cu participarea Simonei la Turneul Campioanelor

Constănțeancă și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe Facebook după ce a aflat că este posibil să rateze Turneul Campioanelor din Singapore: „Salutare, tuturor! Am vrut să vă ofer rapid noutăți în privința stării mele. Am făcut azi un RMN la spate și am aflat că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare și sper că voi reveni cât mai repede cu detalii. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a fost mesajul Simonei Halep.

Accidentată la spate în timpul unui antrenament înaintea turneului de la Wuhan, Simona a jucat cu o discopatie și, probabil, problema sa s-a agravat, după acest diagnostic fiind nevoie de un tratament conservator insistent cu repaus îndelungat. Dacă durerile persistă, Simona e pasibilă de intervenție chirurgicală, una care ar putea pune în pericol participarea la Turneul Campioanelor.

Halep a abandonat, duminică, în prima rundă a turneului WTA de la Beijing, după ce Ons Jabeur (Tunisia) câștigase primul set cu 6-1.

Românca de 27 ani a fost afectată de problemele pe care le are la spate în ultima vreme, a renunțat după doar 32 de minute de joc.

Simona Halep a fost finalistă anul trecut la Beijing, performanța sa ajutând-o să urce în premieră pe primul loc în clasamentul WTA.

Halep a ajuns la patru înfrângeri consecutive, după ce a pierdut finala de la Cincinnati, în primul tur la US Open și în turul al doilea la Wuhan.

Halep era programată să joace la turneul de la Moscova (15-21 octombrie), pentru care ceruse un wild-card, și la Turneul Campioanelor, a cărui ultimă ediție de la Singapore va avea loc între 21 și 28 octombrie.

Foto: Hepta

Inchide