• Publicat:
Sport & Mișcare

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la US Open: Pot să visez din nou la acest turneu?

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la US Open: Pot să visez din nou la acest turneu?
Simona Halep (4 WTA) a obținut calificarea în turul 2 la US Open, marți seară, după ce a învins-o pe Nicole Gibbs (135 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-2. La final, românca a mulțumit galeriei numeroase de care a avut parte și a recunoscut că se gândește la calificarea turneului

„Publicul a fost extraordinar, nu s-a simțit că am jucat în fața unei americance. Datorită vouă am luptat până la capăt. Nicole a început să joace mai bine în setul doi, eu am fost dominată, nu mai aveam așa multă energie, apoi m-am resetat în plan mental. Am început să o atac, să vin mai des în față. Ea a jucat foarte bine, dar așa am reușit să câștig azi. Pot să visez din nou la acest turneu? Nu e ușor, fiecare meci de Mare Șlem e dificil. Mă bucur că am reușit să câștig aici după trei ani, pierdusem doi ani la rând în primul tur”, a declarat Halep, imediat după încheierea partidei.

Astfel, după două ediții consecutive în care a fost eliminată încă din primul tur la US Open, Simona Halep a reușit să avanseze în runda secundă la ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

În turul secund, Simona Halep va întâlni tot o americancă, pe Taylor Townsend (116 WTA), cea care a trecut în prima rundă de ucraineanca Kateryna Kozlova (76 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-2.

 

Inchide