Departament Sport
01.10.2019
Sport & Mișcare

Simona Halep: Vreau să evoluez la Jocurile Olimpice în toate probele, inclusiv la dublu mixt

Simona Halep: Vreau să evoluez la Jocurile Olimpice în toate probele, inclusiv la dublu mixt
Simona Halep a fost eliminată în turul secund al turneului de la Beijing, după ce a pierdut în două seturi, 2-6, 3-6, în fața jucătoarei din Rusia, Ekaterina Alexandrova (nr. 38 WTA).

La finalul meciului, fostul lider mondial a precizat că are în continuare dureri și va reveni în țară pentru a face RMN.

În plus, Simona Halep a vorbit și despre planurile ei de viitor. Actualul număr 5 mondial a precizat că va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

„Vreau să evoluez la Jocurile Olimpice în toate probele, inclusiv la dublu mixt. De aceea, am decis ca anul viitor să joc la dublu mixt la toate turneele de Grand Slam alături de un jucător asupra căruia încă nu m-am hotărât.

E adevărat că mă înscrisesem la dublu mixt și la US Open, dar, în final am decis să mă retrag. Așa că, voi evolua în această probă la Australian Open, apoi la Roland Garros și la Wimbledon. Să joc dublu mixt pe iarbă e puțin mai periculos, pentru că suprafața e rapidă și te poți accidenta când servesc bărbații”, a afirmat Simona Halep.

 

Inchide