Mihai Schiau
04.08.2015
Sport & Mișcare

Steaua ar putea da lovitura: ce jucător vrea să cumpere

Steaua ar putea da lovitura: ce jucător vrea să cumpere
Digisport scrie că Steaua a pus ochii pe Gregory Tade de la CFR Cluj, pe care l-ar putea lua în tentativa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Atacantul de 28 de ani este văzut drept un înlocuitor perfect pentru Claudiu Keșeru, care în tur a marcat de 12 ori pentru Steaua, dar apoi s-a transferat în Qatar.

Tade a marcat de două ori în ultimele etape, la 2-2 cu ASA Târgu Mureș și 1-0 cu Oțelul, intrând astfel în vizorul Stelei. În total, Tade are 12 goluri marcate în acest sezon de Liga I.

Roș-albaștrii ar putea profita de criza de la CFR, care are grave probleme financiare și este ca și retrogradată în Liga a II-a, și l-ar putea cumpăra pe Tade cu doar 500.000 de euro, scrie Digisport.

Pentru Steaua începe o săptămână decisivă în lupta pentru titlu: joacă miercuri acasă cu ASA Târgu Mureș și duminică în deplasare cu Dinamo, ambele meciuri pe Arena Națională, partide în urma cărora roș-albaștrii își pot asigura în mare măsură al treilea titlu consecutiv de campioni. Steaua are în prezent un punct avans față de ASA Târgu Mureș.

Inchide