Tecău și Rojer, în sferturile de finală ale turneului de la Halle

Redactor:
Andrei Pal
Tecău și Rojer, în sferturile de finală ale turneului de la Halle
Tecău și Rojer, în sferturile de finală ale turneului de la Halle

Favoriții numărul trei au trecut, scor 7-6(3), 6-4, de perechea germană Dustin Brown/Jan-Lennard Struff, beneficiară a unui wild-card, în o oră și 17 minute de joc.

În primul set, Tecău și Rojer au condus cu 4-1, după un break în game-ul secund, dar au fost egalați de către nemți, care și-au recuperat break-ul în game-ul șapte. De atunci, niciuna dintre perechi nu a mai greșit la serviciu și s-a ajuns la tiebreak, unde perechea româno-olandeză a profitat de cele două greșeli la serviciu ale adversarilor și s-a impus, scor 7-3, după 45 de minute.

În actul secund, Tecău și Rojer s-au distanțat din nou, rapid, la 3-0, cu două break-uri în față, însă nemții au revenit, cu un rebreak în game-ul patru (3-1). Favoriții numărul trei din cadrul turneului german nu și-au mai cedat serviciul până la final și s-au impus, scor 6-4, după 32 de minute.

În turul următor, Tecău și Rojer vor întâlni perechea Fabrice Martin/Albert-Ramos Vinolas. Pentru prezența în sferturile de finală ale turneului de la Halle, perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec în valoare de 15.020 de euro și 90 de puncte în ierarhia mondială.

Inchide