Turneul de la Wimbledon 2019 | Ce spune expertul Mats Wilander despre meciul lui Halep – Zhang

Redactor:
Radu Stroe
Turneul de la Wimbledon 2019 | Ce spune expertul Mats Wilander despre meciul lui Halep – Zhang
Mats Wilander spune că Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) nu va avea prea multe oportunități să câștige Wimbledon, dar că anul acesta este posibil.

„Simona Halep arată foarte bine. Este probabil în cea mai bună formă în care am văzut-o, pe iarbă, să fiu sincer. Este un pic mai agresivă decât de obicei. Serviciul ei este cea mai eficientă armă pe care o are. Zhang poate fi adversara ideală pentru ea, dar, în același timp, Halep trebuie să câștige și presiunea este pe umerii ei”, a comentat Mats Wilander.

„Simona Halep nu va avea prea multe șanse să câștige Wimbledon, din cauza modului în care joacă, dar acum este posibil. Presiunea este mult mai mare decât la Roland Garros, pentru că jocul ei este mult mai bine adaptat pentru zgură și știe că poate câștiga opt din zece meciuri. Zhang este adversata ideală pentru Simona și poate avea o șansă bună să avanseze”, a mai completat suedezul.

Dacă Simona Halep va avansa în semifinale, o va întâlni pe Karolina Muchova (22 de ani, nr. 68 WTA) sau pe Elina Svitolina (24 de ani, nr. 8 WTA). Legat de acest aspect, Wilander a adăugat: „Simona Halep ar trebui să joace cu Muchova sau Svitolina și ar trebui să câștige și acel meci. Poate ar trebui să ajungă în finală datorită rezultatelor tragerilor la sorți.”

Simona Halep o va întâlni, marți, 9 iulie, pe Shuai Zhang (30 de ani, nr. 50 WTA) de la ora 15:00.

Inchide