Un fost coleg de echipă îl „înțeapă” pe Cristiano Ronaldo pentru gestul pe care îl face în vestiar și nu numai: Este un „egocentric”

Redactor:
Gandul
Un fost coleg de echipă îl „înțeapă” pe Cristiano Ronaldo pentru gestul pe care îl face în vestiar și nu numai: Este un „egocentric”
Diego Forlan, un fost fotbalist care a fost coleg cu Cristiano Ronaldo la Manchester United, a declarat că starul portughez este un „egocentric" care își petrecea toată ziua în fața oglinzii.

Cei doi au fost colegi la clubul englez în sezonul 2003 – 2004, când Manchester United a câștigat Premier League. „Ronaldo era un egocentric în vestiar – spre deosebire de Beckham”, a declarat Forlan pentru Fox Sports Radio.

„Cristiano dorea mereu să se afle în fața unei oglinzi. Își petrecea toată ziua uitându-se în oglindă. Ronaldo se schimba în fața oglinzii, extraordinar”, a adăugat fostul mare atacant uruguayan. „Beckham era mult mai natural”, potrivit lui.

Despre faptul că lui Ronaldo îi place să se admire în oglindă a vorbit și un alt fost coleg de la Manchester United. Potrivit lui Rio Ferdinand, starul celor de la Juventus obișnuiește să se admire, gol, în oglindă. Ferdinand i-a povestit întâmplarea fostului internațional englez Peter Crouch.

La un moment dat Ronaldo ar fi făcut acest lucru în preajma mai multor colegi. „Oau! Sunt atât de frumos”, ar fi zis Ronaldo, potrivit lui Crouch, care a povestit anecdota pentru Daily Mail.

Foto: Hepta

 

Inchide