Un puști s-a dus la Gică Hagi și l-a întrebat „Domnule Hagi, vreți să veniți la ziua mea!?”. Reacția fabuloasă a „Regelui” a uimit pe toată lumea prezentă

Redactor:
Adrian Macarie
Un puști s-a dus la Gică Hagi și l-a întrebat „Domnule Hagi, vreți să veniți la ziua mea!?”. Reacția fabuloasă a „Regelui” a uimit pe toată lumea prezentă
Mai multepe gandul.info

Fericit după victoria care l-a adus pe loc de play-off în Liga 1, Hagi i-a făcut o bucurie unui copil care l-a abordat în sala de conferințe, înainte ca „Regele” să participe la întâlnirea cu presa de după meciul cu liderul CFR Cluj. „Domnul Hagi, pot să vă invit la ziua mea?”, a întrebat puștiul, după ce și-a făcut o poză cu fost internațional.

„Când e ziua ta?”, a întrebat Hagi, iar copilul nici n-a clipit: „Pe 18 ianuarie”. „Pe 18 ianuarie suntem în cantonament, trebuie să vii în străinătate. Suntem în cantonament, atunci. Vedem, vedem, vorbim cu mami, vedem”, a mai spus Hagi, dar puștiul care i-a lansat invitația inedită lui Hagi nu s-a lăsat. „La Medgidia”, a insistat copilul, după care a plecat din sala de conferință.

Hagi a reacționat și i-a transmis acestuia: „Te chemăm noi în cantonament. Gogule (n.r. adresându-se unui angajat al clubului), du-te și transmite-i că-l chemăm în cantonament. Îl chemăm să vină cu noi. Spune-i, mă! Îl chemăm să vină unde suntem noi”, încheiat Hagi.

Tehnicianul campionilor a insistat, apoi, pe lângă oamenii din staff să ia deja legătura cu părinții copilului și să-i ia datele necesare, astfel încât în ianuarie micuțul să ajungă alături de jucătorii și antrenorul preferat, scrie DigiSport.

Inchide