Unde și cât te costă să patinezi în București

Redactor:
Adrian Macarie
Unde și cât te costă să patinezi în București
Duminică seara, în Cișmigiu, s-a deschis cel mai popular patinoar din București. Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) este cea care va administra acest patinoar, ca și pe celelalte trei care se vor deschide peste o săptămână în Parcul Herăstrău și în Parcul Tineretului, precum și cel din Piața Unirii

Duminică seara, în Cișmigiu, s-a deschis cel mai popularpatinoar din București. Administrația Lacuri, Parcuri și AgrementBucurești (ALPAB) este cea care va administra acest patinoar, ca șipe celelalte trei care se vor deschide peste o săptămână în ParculHerăstrău și în Parcul Tineretului, precum și cel din PiațaUnirii.

În Cișmigiu se patinează gratis, de la10-12

În ceea ce privește programul după care se poate patina acestaeste același ca în anii trecuți. Astfel, de luni până joi șiduminică, începând cu ora 10.00 până la orele 21.00, pentru unprogram de două ore cu pauză de o oră, iar vineri și sâmbătă de laora 10.00 la 24.00.
Ca o noutate, în timpul săptămânii, de luni până vineri, pentruprimele două ore de program, adică de la 10.00 la 12.00, intrareava fi gratuită pentru toate categoriile de public.
Și în ceea ce privește prețul biletului lucrurile au rămasneschimbate: 10 lei, de luni până joi, respectiv 15 lei în zilelede vineri, sâmbătă și duminică. Dacă nu aveți patine, nici oproblemă. Găsiți de închiriat la fața locului la prețul de 10 leipentru cele două ore de program.

Floreasca, deschis în fiecare zi până la miezulnopții

Un alt patinoar la fel de popular, cel din bulevardul MirceaEliade, funcționează, deja, de o săptămână. „Duminică am făcut osăptămână de când am deschis PatinoarulFloreasca(www.patinoarulfloreasca.ro)”, a declarat, pentru gândul,o reprezentantă a complexului din Parcul Floreasca, „iar programuleste, în fiecare zi, același: 10-12, 13-15, 16-18, 19-21 și 22-24.Pentru cele două ore intrarea este de 15 lei, închiriereapatinelor, tot 15 lei, iar cei care doresc să-și ascută patineleplătesc 10 lei”. Dacă nu știi să patinezi te poți înscrie lacursurile de inițiere programate în zilele de marți, joi (de la 13la 14 și de la 17 la 18), sâmbătă și duminică, de la ora 11 la ora12. Prețul unei lecții de o oră de este 40 de lei.
Un alt patinoar deschis până la miezul nopții, și chiar după, estecel din Drumul Taberei(www.patinoaronline.ro). Pentru 10 lei, de laluni până joi, de la orele 12 până la 23, vineri, de la 12 la 17.15poți să patinezi în serii de câte două ore și un sfert, în vreme ceîn weekend, adică vineri, de la ora 18 până la două noaptea,respectiv sâmbătă, de la 9 dimineața până la 2 noaptea și duminică,de la 9 dimineața până la ora 23, prețul unui bilet este de 15 lei.Pentru închirierea patinelor se plătesc zece lei.

Trei patinoare indoor în București

Pe lângă patinoareele în aer liber, bucureștenii pot patina șisub acoperiș, în cele patru patinoare deschise în această iarnă.Cel mai mare dintre acestea este, evident, Mihai Flamaropol, dinComplexul Sportiv „Lia Manoliu” patinoarul Naționalei de hochei pegheață.

Din păcate accesul publicului este limitat la o ședință pe zijoia, de la 18 la 20, și de două ședințe sâmbăta și duminică, de la11 la 13, respectiv de la 18 la 20. Pentru cele două ore se plătesc15 lei iar pentru închirierea patinelor, câte 10 lei.

Un alt patinoar acoperit este cel din Afi PalaceCotroceni(http://www.aficotroceni.ro/entertainment/Patinoar-7),deschis, de luni până joi, de la ora 10 la ora 24, vineri, de la 10dimineața la 2 noaptea, sâmbătă, de la 11 la 2 noapte iar duminica,de la 11 la 24. prețurile sunt cuprinse între 8 și 18 lei, pentruprograme de 60 sau 90 de minute, iar închirierea patinelor costă 10lei.
În fine, cel de-al treilea patinoar indoor este „TheChamps”(http://www.thechamps.ro) din complexul comercial LiubertyCenter, deschis de luni până joi de la 10 la 22, iar în weekend, dela 10 la 24. Prețul unui bilet este de 13 lei, pentru 45 de minutede luni până joi și de 16 lei de vineri până duminică, tot pentru45 de minute cu precizarea că în aceaste sume este inclusă șiînchirierea patinelor.

Femeia devenită vedetă peste noapte în România, nevoită să facă videochat! "Nu mi-aş face vreodată...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Fiul unui mare lider PSD a vrut să se arunce de pe pod! Momente uluitoare...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Cum controlăm noua tulpină de coronavirus? Explicațiile unui medic pneumolog
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
SINGURUL loc de pe glob în care Rusia și SUA trăiesc în COMPLETĂ armonie și...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
ULTIMA ORĂ. ȘOC! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia din Bacău care a murit...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide