Victor BECALI va fi ELIBERAT din închisoare

Redactor:
Firuta Flutur
Victor BECALI va fi ELIBERAT din închisoare
Victor Becali va fi eliberat din închisoare. Decizia este definitivă. Vezi când va părăsi fostul impresar penitenciarul Jilava

Magistrații Tribunalului Ilfov au respins, miercuri, ca nefondată contestația formulată de procurorii DNA împotriva sentinței penale pronunțate de Judecătoria Sectorului 4 București, de eliberare condiționată a lui Victor Becali, astfel că fostul impresar urmează să părăsească Penitenciarul Jilava, în care este încarcerat. Decizia este definitivă.

În dosarul mitei pentru dosarul Transferurilor, în care mai mulți oameni din fotbal, printre care și frații Ioan și Victor Becali, au fost acuzați că au dat bani judecătoarei Geanina Terceanu pentru soluția de achitare dispusă în primă instanță în cauza privind transferurile din fotbal, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au condamnat pe Ioan Becali la trei ani de închisoare, iar în cazul fratelui său, Victor Becali, au decis să fie condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare. Astfel, cei doi au revenit în pușcărie, Victor Becali urmând să fie pus în libertate.

În aceeași cauză, Cristian Borcea a fost achitat. Fostul acționar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat, în luna iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani și 4 luni de închisoare. Magistrații Tribunalului Ilfov au decis să-i admită cererea de eliberare condiționată. Până atunci, instanțele au respins două cereri de eliberare ale fostului acționar de la Dinamo, pe motiv că nu a petrecut suficient timp după gratii pentru a înțelege ce a greșit. Judecătoarea Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită.

Inchide